Haber Detayı

BARODAN SAKARYASPOR’A ZİYARET

Sakarya Barosu Spor Komisyonu Üyesi Avukatlar Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı ve futbolcuları ziyaret ettiler.

Sakarya Barosu Spor Komisyonu Üyeleri Av. İlker Yılmaz, Av. Osman Ayar, Av. Alim Mert, Av. Cihat Öztürk, Av. Özay Turan, Av. Ahmet Eyüpoğlu, Av. Batuhan Severcan, Av. Bülent Tunç, Av. Hasan Yaşa, Av. Özer Kaya, Av. Yavuz Atmaca ve Av. Bilal Aydın,  Rüstemler Tesislerinde gerçekleştirdikleri ziyarette Sakaryaspor’a başarılar dilediler.

HEM DESTEK HEM MORAL

Geçtiğimiz  yıl Antalya’da gerçekleştirilen Barolar Arası Atatürk Kupası turnuvalarında Türkiye Şampiyonu olan Sakarya Barosu Futbol Takımı oyuncularından olan avukatlar, ilimizin gurur kaynağı, temsilcisi Sakaryasporumuza hem destek hem moral verdiler.  Ellerinde baklavaları ile gittikleri ziyarette tatlı yiyip futbol konuştular ve değerlendirmelerde bulundular.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Şanlı bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek günün anısına birlikte hatıra fotoğrafları çektirdiler. Avukatlar bu özel anı sosyal paylaşım hesaplarından duyurdular.