Haber Detayı

BARODAN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Aziz Öğütlü’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan ve beraberinde Genel Sekreter Av. Fatih Birkan, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert ile birlikte İl Sağlık Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Aziz Öğütlü’yü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Yeni görevinde Doç. Dr. Öğütlü’ye başarılar dileyen Başkan Kazan: “Kişiler görev aldıkları kurumlara mutlak kendi kişiliğini yansıtır. Sizin de hassas bakış açınızla bu kuruma ayrı bir değer katacağınıza ve Sakarya Barosu olarak aynı hassasiyetle birlikte pek çok projeye imza atacağımıza inanıyoruz.”dedi.

ÇİM KISA SÜREDE FAALİYETE GEÇECEK

Özellikle son yıllarda büyük önem arz eden ve ilimizde de bir an önce kurulması için Valiliğimizin harekete geçtiği Çocuk İzlem Merkezi hakkında Doç. Dr. Öğütlü’ye bilgi veren Başkan Kazan: “Şu an ülkemizin sayılı illerinde bulunan Çocuk İzlem Merkezi, Sayın Valimiz H.Avni Çoş’un da konuya hassasiyetle yaklaşımı ile Korucuk’da kuruluyor ve kısa süre içinde faaliyete geçecek. Pedagoglarımız, psikiyatrlarımız ile ortak çalışma durumunda olacağımız bu süreçte sizlerin de desteği ile çocuklarımız için çok daha sağlıklı bir ortam hazırlayacağız.”şeklinde konuştu.

SADECE ÇOCUKLAR DEĞİL AİLE BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ayrıca Başkan Kazan, sadece çocuklar için değil o çocukların daha sağlam temeller üzerine inşa edilmiş aileler tarafından yetiştirilmesi için Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile birlikte ortak yürüttükleri proje hakkında da bilgi verdi.

Doç Dr. Aziz Öğütlü ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek İl Sağlık Müdürlüğü olarak her zaman ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek kendilerine teşekkür etti.

Başkan Kazan ve beraberinde Av. Fatih Birkan ve Av. Alim Mert, Doç. Dr. Öğütlü’ye çiçek takdim ederek başarı dilekleri ile makamdan ayrıldılar.