Haber Detayı

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAROMUZA ZİYARET

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sekretarya Sorumlusu Caferi Tayyar Iğdir, Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezini ziyaret etti.

Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün ve avukatlar ile görüşen Iğdır, şu an yürütmekte olduğu “Çocuk Koruma Kanunu” projesi hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Önümüzdeki günlerde ilimizde hayata geçmesi planlanan projeler hakkında da bilgi veren Iğdir, Sakarya Barosu ile çocuk koruma kanunu kapsamında yürütülen süreçte birlikte çalışama noktasında arzusunu dile getirdi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN GÖREVE HAZIRIZ

Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif Erdem Düzgün ise baro olarak şehrimizdeki pek çok kurum kuruluş, eğitim merkezine ve rehber öğretmenlere hukuki danışmanlık desteği verdiklerini ifade ederek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

 “Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak üzerimize düşen sorumlulukların farkındayız ve bize ihtiyaç duyulan projelerde çocuklarımız için seve seve görev almaya hazırız.” şeklinde konuşan Av. Elif Erdem Düzgün, Caferi Tayyar Iğdir’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.