AV. FATMA CEREN AŞÇI, AV. ENES ÇALIŞ VE AV. CAFER TEMOÇİN RUHSATNAMELERİNİ ALDILAR

Sakarya Barosu Stajyer Avukatlarından Fatma Ceren AŞÇI, Enes ÇALIŞ ve Cafer TEMOÇİN, Baro Konferans Salonunda düzenlenen törende yemin ederek ruhsatnamelerini aldılar.

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Avukatlar ve yakınlarının hazır bulunduğu törende Başkan Kazan genç meslektaşlarını tebrik ederek:

“Hukukun ve adaletin temsilcisi olarak, toplumun refahı, ülkemizin geleceğinin teminatı için mücadele veren cesaretli hukukçulara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Genç meslektaşlarımızın gücümüze güç katacaklarına inancım sonsuz. Çıktıkları bu zorlu yolda kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.