BAROMUZ VE BİLNET OKULLARI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Sakarya Barosu Bilnet Okulları ile protokol imzaladı.

Sakarya Barosu avukat çocukları için daha uygun şartlarda daha kaliteli eğitim hizmeti alabilmeleri için Bilnet Okulları ile anlaşma imzaladı.

Yapılan protokol ile Bilnet Okulları, Sakarya Barosu avukatlarına ve çalışanlarına 2017-2018 eğitim ve öğretim dönemlerine ait fiyatlar üzerinden, yapılan erken kayıt indirimlerine ek olarak %20 oranında indirim imkanı sağlayacak.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Sakarya Bilnet Okulları Genel Müdürü Cemalettin Saydam ve Baro Başkanı Av. Zafer Kazan tarafından imzalanan anlaşma sonrası konuşan Başkan Kazan: “Eğitimin önemine ve sürekliliğine inanan bir Baro olarak, meslektaşlarımızın hem akademik hem kişisel gelişimleri için eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımıza ek olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için de çok daha uygun şartlarda ve çok daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri adına yeni bir anlaşmaya daha imza attık. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun ”dedi.  Protokol Metni İçin Lütfen Tıklayınız