ÇEVRE KENT VE İMAR HUKUKU KOMİSYONU TARAFINDAN DÜZENLENEN ETKİNLİKTE BULUŞUYORUZ

“Doğa İnsan Olmadan Da Yaşar; Ama İnsan Doğa Yok Olduktan Sora Yaşayamaz.”

Paul Ehrlich

Tiyatro, müzik, pandomim ve yoga eşliğinde keyifli bir gün geçirmek, bunun yanı sıra Bıçkıdere’deki orman ve su katliamı ile Geyve’deki taş ocağı tahribatına dikkat çekebilmek üzere bir araya geliyoruz.

Sakarya Barosu - Çevre, Kent ve İmar Hukuku Komisyonu tarafından 22 Temmuz 2017 cumartesi günü saat 12:00-17:00 arası Akyazı Bıçkıdere Köyü Mesire Alanında düzenlenecek olan etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı ve Sakaryalı halkımızı, çocukları ile birlikte keyifli ve öğretici bir gün geçirmek üzere etkinliğimize bekliyoruz.

Gelecek nesillere yaşanabilir ve sağlıklı bir doğa bırakabilmek umudu ile 22 Temmuz cumartesi günü Bıçkıdere Köyü’nde görüşmek üzere…