BAROMUZ İNTERNET SİTESİ YENİLENDİ

www.sakaryabarosu.org.tr resmi web sayfası üzerinden hizmet veren Sakarya Barosu yeni internet sitesi ile yayına girdi.

Her geçen gün büyüyen Sakarya Barosu hem üyelerinin hem de vatandaşların çok daha kaliteli, anlaşılır, kolay hizmet alabilmesi için internet sitesini yeniledi.

İNTERNETİ AKTİF KULLANIYOR

Çok daha hızlı ve pratik bir şekilde bilgiye erişimin sağlanmasına olanak sunan Sakarya Barosu internet sitesi, mobil telefon kullanımına da uygun hem içerik hem tasarım olarak yenilenerek faaliyete geçti. Tüm bu özelliklerin yanı sıra üyelerine mesleki konuları tartışabilecekleri, görüş alış verişi yapabilecekleri bir forum hizmeti de verecek olan Sakarya Barosu, bilişim çağını yaşadığımız bu süreçte interneti en aktif kullanan Barolar arasında ilk sıralarda yer alıyor.