BARO BAŞKANIMIZ SAÜ HUKUK FAKÜLTESİ'NDE KARİYER GÜNLERİ,AVUKATLIK MESLEĞİ VE GELECEĞİ KONULU SÖYLEŞİYE KATILDI

Avukatlık mesleğini seçme sebebini ve bilgilerini paylaşan Baro Başkanımız”Bizim mesleğimiz Hukukun üstünlüğü esas alınan ve özgürlük düşüncesi odak noktası olan bir meslektir.Benim sizden ricam avukatlık mesleğini tercih edecek olan arkadaşlarımız eğitimlerini avukatlık mesleğini gözden geçirip ve bu minval üzere hareket etmelidirler.Bir farkındalığınızın olması lazım.Farkındalıklarınızı oluşturmak adına kendilerini lisans,yüksekl isans ve imkan varsa doktora yapmalıdırlar.En az bir yabancı dili en iyi şekilde öğrenmelerini tavsiye ediyoruz”dedi.Hukuk Fakültesi öğrenci topluluğu katılımından dolayı Baro Başkanımız Av. Recep HACIEYÜPOĞLU VE Başkan Yardımcımız Selim Tan,AHM Merkezi Başkanı Av. Zafer Kazan,CMK Uygulama Merkezi ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert’e teşekkürlerini sundular.