SAKARYA VALİSİ SAYIN MUSTAFA BÜYÜK'TEN BAROMUZA VEDA ZİYARETİ

Son Valiler Kararnamesiyle Adana Valiliğine atanan Sayın Valimiz Mustafa Büyük, Baro Başkanımız Av. Recep Hacıeyüpoğlu’na makamında veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Sakarya da çok mutlu dört yıl geçirdiğini belirten Vali Büyük, Sakarya Barosu Yönetimi ile dört yıl boyunca çok iyi ilişkiler içerisinde bulunduklarını söyledi. Sakarya Barosunun 60 yıllık tarihi olan köklü bir baro olması sebebiyle Sakarya Barosu mensubu avukatların; yargının, diğer birimleri ve Kamu Yöneticileri ile çok düzenli ilişkiler içinde olduğunu gözlemlediğini söyledi. Baro Başkanımız Recep Hacıeyüpoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyerek bundan sonraki görev yeri olan Adana’da Sakarya Barosu mensubu avukatları ağırlamaktan onur duyacağını belirtti.

Baro Başkanımız Av. Recep Hacıeyüpoğlu ise yaklaşık iki yıldır görevde bulunan Sakarya Barosu yönetiminin Sayın Vali Mustafa Büyük ile çok iyi iletişimde bulunulduğunu, Yargının içinde yer alan savunma makamı olarak ilişkilerimizin bu anlamda meslektaşlarımızın ve Sakarya Halkının hak ve menfaatleri doğrultusunda icra ettiğimizi bu konuda Sayın Büyüğün de olanca dikkatini tarafımıza gösterdiğini bildirdi.

Barosu Başkanımız Av. Recep Hacıeyüpoğlu Sakarya Valisi Sayın Vali Büyük’e yeni görevinde başarılar diledi.