BAŞKAN KAZANDAN JANDARMA KOMUTANINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan,  Jandarma Albay Emin Dursun’un emekli olması ile İlimiz Jandarma Komutanı olarak atanan J.Albay Cengiz Yiğit’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ

Yapılan ziyarette hukukun ve güvenliğin birbirinden ayrılmaz kavramlar olduğuna vurgu yapan Başkan Kazan: “Jandarmamız toplumun huzuru ve güvenliği için hukuk içinde görevlerini icra etmeye çalışıyor. Zira hukuk, huzur ve güven ortamının sağlanmasında hepimizin dayanak noktasıdır. Bu anlamda hukuk ve adaletin tesisi için kurumlar arası işbirliğinin oldukça önemli olduğuna inanıyorum.” şeklinde konuşarak İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit’e yeni görevinde başarılar diledi.

Nazik ziyaret için memnuniyetini ifade eden İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Başkan Kazan’a teşekkürlerini iletti.