SAKARYA BAROSU STAJYER AVUKATLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Sakarya Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen eğitim programına aralık ayında başladı. Bu yıl rekor oranda stajyer avukatın eğitimine devam eden Sakarya Barosu genç avukat adayları ile geçtiğimiz hafta sonu Serdivan Picasso Cafe’de düzenlediği tanışma kahvaltısında buluştu.

Kahvaltıya Sakarya Barosu’nun kendi branşlarında uzman yaklaşık 40 avukattan oluşan eğitimci kadrosu ile 110 stajyer avukat katıldı.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan kahvaltı öncesi meslektaşlarına ve avukat adaylarına göstermiş oldukları bu güzel dayanışma örneği için teşekkür ederken bu birlik ve beraberliğin sadece avukatlık mesleği için değil ülkemiz geleceği için de çok önemli olduğuna dikkat çekti.

BİRLİĞİMİZ VE BERABERLİĞİMİZ İÇİN ANKARA’YIZ

“Bugün bir arada çalışmaya, birlikte yürümeye ihtiyacımız var. Birliğimiz için, hukuk adalet ve demokrasi için, yargının kurucu unsuru olan savunma kurumumuz için, geleceğimize sahip çıkmak için kenetlenmek mecburiyetindeyiz. Hayalini kurduğumuz hukukun aydınlık geleceği eğer biz sahiplenirsek hepimizin geleceğimiz olacaktır. Birliğimize beraberliğimize ve mesleğimize sahip çıkmak üzere 24 Şubat günü Ankara’da olacağız” şeklinde konuşan Başkan Kazan 24 Şubat günü Ankara’da Türkiye’nin tüm Barolarından gelecek Avukatlarla birlikte Türkiye Barolar Birliği tarafından gerçekleştirilecek olan toplantı için çağrısını tekrar etti.