Haber Detayı

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİNDEN BAROMUZA ZİYARET

Sakarya Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Şefika Büyükakten, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Gülen Akın Serdaroğlu, Esen Kutluata ve  Çark Rotary Kulübü Başkanı Av. Fahri Şen, Baro Başkanı Av. Zafer Kazan’ı makamında ziyaret etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin Sakarya’da ki faaliyetleri hakkında bilgi veren Şefika Büyükakten Baronun çalışmalarını da ilgi ile takip ettiklerini belirtti.

ÇYDD’YE TAM DESTEK

İlimizde çok az sayıda sosyal sorumluluk örgütü bulunduğunu ifade eden Başkan Kazan: “Sadece ilimizde değil ülke genelinde böyle bir sıkıntı var; sivil inisiyatif almıyoruz. Oysa Sivil Toplum Kurumları demokrasinin olmazsa olmaz unsurudur.  Hak ve özgürlükleri talep edecek bir güç yoksa ve STK’lar eksik ise, o ülkede demokrasiden söz edemeyiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden Başkan Kazan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine gönüllü olarak her zaman destek olmaktan onur duyacağını belirtti.

Verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Dernek Başkanı Şefika Büyükakten, Başkan Kazan’a teşekkür etti ve beraberindeki heyet ile birlikte barodan ayrıldı.