Haber Detayı

BARO BAŞKANIMIZ AV. ZAFER KAZAN VEDA ZİYARETLERİNE YARGI CAMİASI İLE BAŞLADI

Sakarya Barosunda 22 yıllık bir geleneği yıkarak iki dönem üst üste seçilen Baro Başkanı Av. Zafer Kazan görevi devretmeye hazırlanıyor.

2016 Yılında yapılan seçimlerde ikinci kez Baro Başkanı seçilen Başkan Kazan, yeni dönemde aday olmayacağını açıklamasının ardından veda ziyaretlerine başladı.

Veda ziyaretlerine Yargı camiasından başlayan Başkan Kazan Bölge Adliyesi Mahkemesi Başsavcısı MusaÇatal ve Başkanı Nuri Koçer’i makamında ziyaret etti.

Açılması için çok mücadele ettikleri Bölge Adliyesi Mahkemesinin faaliyete geçmiş olmasından dolayı memnun olduklarını ifade eden Başkan Kazan bu mahkemenin ilimiz için bir kazanç olduğunu söyledi. Bölge Adliyesi ile birlikte ilimizde hizmet verecek olan BAM Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal ve Başkanı Nuri Koçer’i tanımış olmaktan da ayrıca memnun olduğunu söyleyen Başkan Kazan: “Sizin gibi tecrübeli yargıçlar ve savcılar ilimiz için bir kazanım olacaktır. Umarım Sakarya’mıza uzun yıllar hizmet edersiniz. Sizleri de bu kısıtlı sürede tanımış olmaktan dolayı ayrıca memnun oldum. Baro Başkanlığı görevini bırakıyorum, ama ben bu şehrin avukatıyım, her zaman yargı camiamızla birlikte olmaya, bu şehre hizmet etmeye devam edeceğim. Bir yandan sizlere veda ederken bir yandan Bölge Adliyesi Mahkememizin ilimize hayırlı olması temennisi ile başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.