BARO BAŞKANIMIZ AV. ZAFER KAZAN’DAN VALİ BALKANLIOĞLU'NA VEDA ZİYARETİ

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan veda ziyaretlerine devam ediyor.

21 Ekimde yapılacak olan seçimlerde aday olmayacağını açıklayan Başkan Kazan görevi bırakmaya hazırlanıyor. Veda ziyaretleri kapsamında Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Kazan: “Dört yıllık görev süremiz boyunca adalet, hukuk, demokrasi ve insan hakları dedik. Hukukun üstünlüğünü savunduk, çevremize doğamıza sahip çıktık. Vatandaşlarımızın adalete erişiminin yegâne temeli olan bağımsız yargı ve savunma hakkı demekten vazgeçmedik. Birlikte görev yaptığımız süre içinde bizlere verdiğiniz destek, gösterdiğiniz ilgi için meslektaşlarım ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

“MESLEKTAŞLARINIZ İÇİN ÇABALARINIZI TAKDİRLE İZLEDİK”

Başkan Kazan’a ziyaretinden dolayı memnuniyetini ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu:

“Özellikle meslektaşlarının her sıkıntısına koşan, her sorunu ile yakından ilgilenen bir Baro Başkanı olarak çabalarınızı takdirle izledik. Hukuk için, adalet için mücadelenizi yakinen gördük.  Adilane, hakkaniyetli yaklaşımınız ile sizinle çalışmaktan mutlu olduk. Bundan böyle de kapımız her zaman açıktır, tarafımıza ilettiğiniz sorunlarla ilgili yine ilgilenmeye ve çözümler oluşturmaya devam etmek isteriz” diyerek Başkan Kazan’a başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Başkan Kazan valilik makamından ayrıldı.