İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ SAYIN ÜMİT DİKBAYIR’DAN BARO BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN Av. ABDURRAHİM BURAK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İyi Parti milletvekili Ümit DİKBAYIR, 21 Ekim Pazar günü yapılan 53. Olağan Genel Kurulu Seçimlerinde Baro Başkanı  olan Av. Abdurrahim BURAK’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete İyi Parti İl Başkanı Selçuk KILIÇASLAN, İl Başkan Yardımcıları, Aydın BAHAR ve Sakarya Barosu üyesi Av. Doğan ŞEN eşlik etti.

Hayırlı olsun dileklerinde bulunan İyi Parti milletvekili Ümit DİKBAYIR, Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK'a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan BURAK, İyi Parti milletvekili Ümit DİKBAYIR’a meclis çalışmalarında başarılar dileyerek vekil DİKBAYIR ve İyi Parti İl Yönetimine ayrı ayrı teşekkür etti.