TÜMSİAD SAKARYA ŞUBE BAŞKANI AHMET ÖLMEZ’DEN BARO BAŞKANI AV. ABDURRAHİM BURAK’A ZİYARET

TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet ÖLMEZ, Başkan Yardımcıları Yusuf ÇOKAL, Ali ÇİLİNGİR, Genel Sekreter Ferhat ATEŞ ve Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun TURAL, Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK’ı ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Sakarya Barosu üyesi Av. Levent SERBEST de eşlik etti.

TÜMSİAD Sakarya Şubesi ve Sakarya Barosu olarak koordinasyon içerisinde ortak çalışmalara imza atmak istediklerini belirttiler.

Başkan BURAK, TÜMSİAD Sakarya Şube Başkanı Ahmet ÖLMEZ, Başkan Yardımcıları Yusuf ÇOKAL, Ali ÇİLİNGİR, Genel Sekreter Ferhat ATEŞ ve Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun TURAL’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.