ARSİADER’DEN BARO BAŞKANI AV. ABDURRAHİM BURAK’A ZİYARET

Arifiye Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği (ARSİADER) Başkanı Fatih Fahri Yeter, Başkan Yrd. Orhan Tay, Genel Sekreter Fatih Atalay, Hukuk İşleri Komisyonu Başkanı Av. Fatih Yeşilyurt, İnsan Kaynakları Komisyonu Başkanı Mehmet Vuraloğlu ve Serkan Çakır, Basın ve Reklam Komisyonu Başkanı Nezir Boz, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Dayıoğlu ve Emre Bağcı, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak nazik ziyaretlerinden dolayı ARSİADER Başkanı Fatih Fahri Yeter ve üyelerine teşekkür etti.

ARSİADER Başkanı Fatih Fahri Yeter, “Bizleri samimi ve içtenlikle karşılayan Baro Başkanına Teşekkür ediyoruz diyerek” Başkan Burak’a plaket takdim etti.