Haber Detayı

ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKAN VEKİLİ PROF.DR. ENGİN YILDIRIM İLE SAKARYA ADALET KOMİSYONU BAŞKANI HAKİM MEHMET SERTAÇ KESLER’DEN BARO BAŞKANI BURAK’A ZİYARET

Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Prof.Dr. Engin YILDIRIM ile Sakarya Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Mehmet Sertaç KESLER, Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK’a ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarete Sakarya Barosu CMK-Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim MERT de eşlik etti. Tüm Yargı camiasının ortak amaç olan “Adalet”i tesis etmek için çalıştığının vurgulandığı ziyarette Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Prof.Dr. Engin YILDIRIM, Komisyon Başkanı Hakim Mehmet Sertaç KESLER ile Sakarya Barosuna Anayasa Mahkemesinin güncel yayınlarına ilişkin kitap hediye etti.

Başkan BURAK, Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Prof.Dr. Engin YILDIRIM ile Sakarya Adli Yargı Adalet Komisyonu ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Mehmet Sertaç KESLER’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.