SAKARYA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR. RAMAZAN AKDEMİR İLE SAKARYA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ DOÇ. DR. MEHMET AKİF ÇAKAR’DAN BAŞKAN BURAK'A ZİYARET

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ile Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete Sakarya Barosu CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert’de eşlik etti.

Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak nazik ziyaretlerinden dolayı Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Akdemir ile Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Akif Çakar’a teşekkür ederek çini tabak hediye etti.