SAKARYA ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ COĞRAFYA BÖLÜM BAŞKANI VE ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN BARO BAŞKANI AV. ABDURRAHİM BURAK’A ZİYARET

Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zerrin Karakuzulu, ve Öğretim üyeleri Doç Dr. Cerciş İkiel, Doç. Dr. Beyza Ustaoğlu, Dr. Öğr. Üyesi M. Fatih Döker, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Atalay Dutucu, Dr. Öğr. Üyesi Derya Evrim Koç ve Alparslan İkiel, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak nazik ziyaretlerinden dolayı Sakarya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zerrin Karakuzulu, Doç Dr. Cerciş İkiel, ve Öğretim üyelerine teşekkür etti.

Yeni Siyaset Platformu