Haber Detayı

SAKARYA SİVİL TOPLUM PLATFORMU’NDAN BARO BAŞKANI AV. ABDURRAHİM BURAK’A ZİYARET

Sakarya Sivil Toplum Platformu Başkanı Av. Ülker Önder Döker, Bilirkişiler ve Uzlaştırmacılar Kurucu Başkanı Oktay Ertem, Sakarya Sivas Sevdalıları Kulüp Başkanı Aytaç Güner, Geyve Boğazı Tabiatı Koruma Dernek Başkanı Kamuran Tan, Toplumsal Dayanışma ve Kadın Gelişim Derneği Başkanı Hülya Lüleci, Serdivan Kızılay Derneği Eski Başkanı Fikret Kökalp ve Şeker İş Sendikası Başkanı Oğuz Kalay, Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK’a ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

2005 yılında 40 dernek, oda, vakıf ve sendika temsilcileri tarafından, 17 Ağustos depremi sonrasında Sakarya'nın sorunlarını çözmek için sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek kurduğu bir platform olduklarını belirten Eski Baro Başkanı Av. Ülker Önder Döker, meslektaşı Başkan Burak’a görevinde başarılar diledi. Ayrıca 30 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek olan SASTOP’un 200. toplantısına davet etti.  

Başkan BURAK, Sakarya Sivil Toplum Platformu Başkanı Av. Ülker Önder Döker ve SASTOP üyelerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.