SAKARYA İL EMNİYET MÜDÜRÜ FATİH KAYA’DAN BARO BAŞKANI BURAK’A TEBRİK ZİYARETİ

Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Sakarya Barosu CMK-Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert de eşlik etti.

Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’a yeni görevinde başarılar diledi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Burak; Sakarya Barosu olarak Emniyet teşkilatımız ile fevkalade uyum içerisinde çalışıyoruz. Kurumlar arası dayanışmaya önem veriyoruz. Sakarya’ya yaptıkları bu önemli hizmetlerinden ötürü başta Emniyet Müdürümüz Fatih Kaya olmak üzere tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum” Dedi.

Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak ziyaretlerinden dolayı Emniyet Müdürü Fatih Kaya’ya teşekkür ederek çini tabak hediye etti.