SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH SAVAŞAN’DAN BARO BAŞKANI BURAK’A TEBRİK ZİYARETİ

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Barış Tamer Tonguç ve Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatih Yardımcıoğlu, Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Baro Başkanı Burak; Üniversitemizin Sakarya için oldukça önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, üniversitenin büyüyüp gelişmesinden duydukları mutluluğu ifade etti. Birlikte etkin ve verimli çalışmalar gerçekleştirileceğini, önümüzdeki süreçte çok sıkı işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Baro Başkanı Av. Abdurrahim Burak ziyaretlerinden dolayı Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Savaşan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Barış Tamer Tonguç ve Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatih Yardımcıoğlu teşekkür ederek Adalet saati hediye etti.