Baro Başkanı Yıldız TÜBAKKOM'un Genel Kuruluna katıldı

Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Baro Kadın Hakları Merkezi Üyesi Av. Erva Nalbantoğlu ile birlikte, Kırklareli Barosu’nun ev sahipliğinde, 25-26 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Barolar Birliği (TBB) Kadın Hukuku Komisyonu (TÜBAKKOM) 15. Dönem Seçimli Genel Kuruluna katıldı.

Genel Kurulda TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri, 54 barodan 16 baro başkanı ve 134 avukat yer aldı.

Yapılan seçimler sonucunda TÜBAKKOM 16. Dönem Sözcülüğüne Bolu Barosu seçildi. Yürütme Kurulu Üyeliklerine; Ankara, İstanbul, İzmir Barolarının yanı sıra Aydın, Muş, Artvin, Gaziantep, Çanakkale, Kahramanmaraş ve Konya Baroları seçildiler.

Yıldız, Genel Kurulun ardından Kırklareli Barosu tarafından ayrıca meslek ustaları için düzenlenen plaket ve berat törenine katıldı.