STAJYER AV. HAKAN KILIÇ RUHSATNAMESİNİ ALDI

Sakarya Barosu Hizmet Binası Konferans Salonunda düzenlenen törende avukatlık yeminini eden Staj. Av. Hakan Kılıç ruhsatnamesini aldı.

Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu törene avukat yakınları katıldı. Başkan Kazan’ın hukukun ve adaletin önemine vurgu yaptığı konuşmasında: “Avukatlar hukukun, demokrasinin, hakların egemen olduğu bir toplumda yaşayabilir. Baskı rejimlerinin hakimleri, savcıları olabilir ancak biz avukatlar sadece sadece hukukun egemen olduğu özgür ve demokratik bir ülkede görev yapabiliriz. Bizler hukukun ve demokrasinin koruyucusu ve savunucularıyız. İşte bizler bu kadar önemli, onurlu ve geleceğimizi kuşatan bir mesleğin mensuplarıyız.” diyerek hukuk mücadelesinde kendilerine güç katacak olan genç meslektaşına başarılar diledi.

Av. Hakan Kılıç, yanında stajını yaptığı Av. İsmail Gürses’den ruhsatnamesini alarak mesleğe ilk adımını attı.