"İTLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!"

Kazan “o” gazeteye sert çıktı “İtler istedi diye atlar ölmez!”

Sakarya Barosu Başkanı Av. Zafer Kazan Yeni Akit Gazetesi’nde “Avukat Terörü” başlığı altında yayınlanan habere sert tepki gösterdi.

Kazan, savcı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C’li teröristler tarafından şehit edildiği İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde, 1 Mayıs’taki gözaltıları protesto için eylem yapan bir grup avukata, polisin müdahalesini içeren ve “Avukat Terörü” başlığı altında verilen haberi eleştirdi.

Baro Başkanı Kazan mesajında "it ler istedi diye atlar ölmez" dedi. Av. Zafer Kazan’ın mesajı aynen şöyle:

“TÜRKÇEMİZİ İĞFAL EDEN ZİHNİYETİ MUHATAP ALMIYORUZ”

“Her ne sebeple "gazete" olduğunu iddia eden ancak Türkçemizin güzel alfabesini kullanarak, iğfal ederek, kağıt parçalarını simsiyah, kapkara ifadelerle kirleten bir zihniyet avukatları yine, yeniden, tekrar hedef göstererek "avukat terörü" ifadesini kullanmıştır.

Bu gazetenin adını kullanarak cümlelerimizi kirletmeyeceğiz, muhatap almayacağiz...

Güzel bir atasözünü tüm hukuk ve adalet düşmanlarına, avukat düşmanlarına hatirlatmak isteriz ki "it ler istedi diye atlar ölmez"