STAJYER AV. BETÜL URUK RUHSATNAMESİNİ ALDI

Sakarya Barosu Konferans Salonunda düzenlenen törende yemin eden Av. Betül Uruk yanında stajını tamamladığı Baro Başkanı Av. Zafer Kazan tarafından ruhsatnamesini alarak meslek hayatına başladı.

Baro Yönetim Kurulu Üyelerinin, Av. Betül Uruk’un ailesi ve arkadaşlarının hazır bulunduğu törende Başkan Kazan kendi stajyerine ruhsatnamesini takdim etmekten dolayı yaşadığı gururu ifade ettiği kısa konuşmasında:

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATIYORUZ”

“Her zamankinden daha çok hukuk demeye, her zamankinden daha çok adalet, her zamankinden daha çok barış demeye ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde aramıza yeni katılan genç meslektaşlarımızla gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Bu onurlu mücadelemizde çok katkısının bulunacağına inandığım genç kardeşime başarılar diliyorum.” diyen Başkan Kazan tebrik dilekleri ile ruhsatnamesini takdim etti.