SAKARYA

NisanMayısHaziran
CEZA HUKUKU EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR
Tarih: 01.03.2017 | Okunma Sayısı: 346 | | |

Sakarya Barosu meslektaşlarının eğitimine ara vermeden devam ediyor. Her geçen gün kaliteyi arttırmayı hedefleyen Sakarya Barosu Ceza Yargılaması Eğitiminin 2.sini geçtiğimiz hafta sonu Ramada Otelde gerçekleştirdi. Cumartesi ve pazar gününü kapsayan eğitim tam 16 saat sürdü.

110 AVUKAT

İzmir Barosu'na kayıtlı Çağdaş Avukatlar Ceza Eğitim Grubu Avukatları tarafından verilen eğitime Sakarya Barosu CMK siciline kayıtlı 110 avukatın katıldı.

İki günlük eğitimde teorik bilgilerin yanı sıra farazi davalarla örneklemeler yapıldı. Büyük ilgi ile takip edilen programda avukatlar sık sık sordukları sorular ve dahil oldukları farazi davalar ile yalnız dinleyici değil aynı zamanda katılımcı olarak eğitimde yer aldılar.

GÜVEN DUYULAN AVUKAT

Program sonunda mesleklerini en iyi şekilde icra edebilmek için bu eğitime katılan meslektaşlarına teşekkür eden Başkan Kazan sürekli yenilenen bir mesleğe mensup olmanın bu eğitimleri zorunlu kıldığına dikkat çektiği konuşmasında: “Biz hukukçular güncel olanı takip etmek ve kendimizi sürekli geliştirmek ve güven duyulan bir avukat olmak zorundayız. Sakarya Barosu olarak meslektaşlarımızın bu onurlu mesleği en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için düzenlediğimiz bu eğitimlere büyük önem veriyoruz.” diyerek eğitim programlarına devam edeceklerini ifade etti.

İki gün süren yoğun eğitim programının ardından Baro Başkanı Av. Zafer Kazan, CMK ve Adli Yardım Koordinatörü Av. Alim Mert, Programda eğitimci olarak görev alan Av. Mehmet Baran Selanik, Av. Sabri Can Onur, Av. Perihan Çağrışım Kayadelen, Av. Özkan Yücel, Av. Muzaffer Sevgi Sakarya, Av. Deniz Yağmur, Av. Ayşegül Karpuz, Av. Sena Yazıbaşı ve Av. Yakup Gül'e teşekkür ederek günün anısına kendilerine hediye takdim etti.

24.05.2017 Çarşamba