SAKARYA

MayısHaziranTemmuz
SAKARYA BAROSU ENGELLİ MİNİKLERLE BULUŞTU
Tarih: 29.05.2017 | Okunma Sayısı: 76 | | |

Sakarya Barosu düzenlediği kahvaltı organizasyonu ile Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu öğrencilerini velileri ile birlikte Yenikent Park’ta ağırladı.

Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi tarafından düzenlenen etkinliğe okul müdürleri Cumhur Başçı, öğretmenleri ve velileri ile katılan minikler, Av. Elif Aslı Yılmaz, Av. Pınar Ayhan, Stj. Av. Buse İnce, Stj. Av. Elif Alemdar ve Stj. Av. Kamercan Akyüz da eşliğinde önce kahvaltı ettiler sonra oyun parkında oynadılar, boyama etkinliği yapıp balonlar uçurdular.

Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Elif ERDEM DÜZGÜN yapmış olduğu açıklamada, engelli çocuklarının bakımı için tüm sosyal hayatlarını bir kenara bırakan ve hayatlarını tamamıyla çocuklarına adayan bu özel kadınlar için bir şeyler yapmak istediklerini belirtti.

“DAİMA DESTEKÇİLERİYİZ”

“Hiç değilse bile birkaç saat onlara biraz soluk aldırmak, önemli olduklarını, birey olduklarını hissettirmek istedik. Sakarya Barosu Çocuk Hakları Merkezi olarak daima yanlarında, daima destekçileri olduğumuzu göstermek istedik. Aynı zamanda kamuoyunda bu özel çocukların ve onların anneleri bu özel kadınların sesi olmak istedik.”şeklinde konuşan Av. Elif ERDEM DÜZGÜN bu annelerin hayatlarını kolaylaştırmak için el birliği ile çözüm üretmemiz gerektiğine dikkat çekti.

BAŞKAN KAZAN TEK TEK İLGİLENDİ

Engelli aileleri ve çocuklarla tek tek ilgilenen, sohbet eden, çocukların durumu ve gelişimi hakkında bilgiler alan Baro Başkanı Av. Zafer Kazan kahvaltının ardından Adapazarı Özel Eğitim Anaokulu Müdürü Cumhur Başçı ile birlikte okulu da ziyaret etti. Sınıfları gezerek fiziki şartlar hakkında bilgi alan Başkan Kazan Sakarya Barosu olarak, engelli çocuklarımız için üzerlerine düşen sorumluluklar hususunda kendilerine destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

25.06.2017 Pazar